Etusivu Päävalikko Blogi TMS Blogi Lomatunnelmia

Lomatunnelmia

TMS lomailee vielä jonkin aikaa, mutta ROKC levyn tiimoilta saimme varsin mukavasti soittoaikaa radioamatöörien paikallisradiossa radio hamissa hankasalmella kuluneena viikonloppuna. Radiossa oli myös torstaina TMS haastattelu Jonin ja Teron ollessa paikalla. Ko. haastattelu toimi myös radio hamin ensimmäisenä ulkohaastatteluna laitteiden testaamiseksi. Radio hami oli kuultavissa taajuudella 104.1Mhz noin 30-50km päässä leiripaikasta hiukan riippuen maastosta sekä vastaanottokalustosta. Myös keskiaalloilla oli lähetin taajuudella 1584khz.

Joni ja Tero vetivät lauantaina "pirteinä"? klo 1030-1300 oman "classic rock" shown radio hamissa. Tässä showssa soitettiin perjantaina saunan terassilla tehdyn listan mukaista classic rockia vuosien varrelta oikein olan takaa. Sivussa seurasimme mm. miehittämättömän radioamatööritoistinpallon matkaa hankasalmelta 18km korkeuteen ja sen tippumista takaisin maastoon. Nk. "Pula-ilmari" löydettiin hakupartion toimesta myöhemmin iltapäivällä ja toimitettiin leiripaikalle takaisin ihmisten ihmeteltäväksi. 

TMS haastattelu radio hamissa torstaina on kuultavissa näiltä sivuilta myöhemmin kunhan saadaan haastattelu ensin kaivettua referenssitallenteista.. 

Lisätietoja radio hamista täältä

 

ROKC ROCK

 

 
Mainospalkki