Etusivu Päävalikko Blogi TMS Blogi PKR 2008 takana

PKR 2008 takana

Peräkorpirock 2008 on takanapäin ja ainakin itselleni jäi tapahtumasta varsin loistava fiilis. Sääkään ei pilannut tapahtumaa vaikka varsin epävakaista säätä oli ennustettu viikonlopulle. Hiukan sateli ennen klo viittä, mutta sen jälkeen olikin aivan upea aurinkoinen ilta alkaen TMS:n ilmestymisestä lavalle ?? 

Saatiin jopa tuo laina PA toimimaan loistavasti ja bändiaikataulukin piti mukavasti.Oma aika kului aika tarkkaan miksaamossa päämiksaajan Juhen yllättävän loukkaantumisen takia...

Kruusilaisten saslik oli jälleen kerran loistavaa..Suuri kiitos Sergon komppanialle ! Myös PA oli lainassa Sergolta.

Pommisuojaklubilla oli aivan sairas meno päällä yöllä.. klubi lunasti todellakin paikkansa ja suuri kiitos kuuluukin Fear Of Dominationin kundeille sekä likoille siitä,  että klubi oli näinkin kovassa iskussa. Koko PKR viikon oli klubilla lähes joka ilta nuoriso hommissa ! 

Ainoa negatiivinen juttu tällä kertaa oli se, että moniraitaäänitys data menetettiin raiturin softan kaaduttua viime metreillä. No onneksi sentään koko tapahtuman live netti stream (nettiradio) saatiin toimimaan ja kuuntelioita olikin mukavasti illan aikana serverissä kiinni kuuntelemassa tunnelmia. 

Tämä viikko vedetään henkeä musahommista ja ensi viikolla aletaan sitten taas TMS:n osalta säveltämään ja harjoittelemaan uusia biisejä sekä suunnittelemaan syksyn ohjelmaa.. Keikkoja on luvassa.. Pysykää kuulolla. 

 

 

Viimeksi päivitetty (14.08.2008 01:12)

 
Mainospalkki