Etusivu Päävalikko Blogi TMS Blogi Klubilla bileet ohi, treeniä, laitehuoltoa

Klubilla bileet ohi, treeniä, laitehuoltoa

Pommisuoja-Klubilla oli asianmukaiset avajaiset 20.9.2008 klo 1800 alkaen. "Pommisuojaklubin avajaiset" nimellä kulkenut tapahtuma keräsi arvioilta noin 50 henkeä nauttimaan musiikista neljän bändin voimin. Tällä kertaa tapahtuma oli yhdistetty perinteiseen NKP:n "juopottelunäytökseen", joten paikalla oli myös aimo joukko joka vuosi peräkorvessa olevaa radioamatöörisakkia ihmettelemässä tapahtumaa sekä nauttimassa janojuomaa. Kivaa oli ja saimme myös testattua uutta äänityskalustoa. Materiaalia on ladattavissa myöhemmin tältä sivustolta, kunhan jonkinmoinen miksaus on ensin saatu tehtyä. Kaikkia bändejä on tarkoitus miksata netistä ladattavaksi materiaaliksi.

TMS treenasi tällä viikolla torstaina ilman Juhaa, jolla oli tällä kertaa torstaille osunut muita kiireitä. Ensi viikolla treenataan sitten taas koko bändin voimalla. Myöskin settilista saatiin raavittua kasaan Wäiskin "kultalevyjuhliin".. Kaikki paikalle rokkaamaan  17.10 klo 2000 alkaen ravintolalaiva Wäiskiin.. paikalla neljä bändiä.. yli 4 tuntia livemusaa!

Myöskin laiteita huollettaan tässä alkavalla viikolla, keikkaleslien jakosuotimen konkat ovat antaneet periksi kovissa sooloissa. Siksi leslien soundi on viimeaikoina kuulostanut oudolta soittaessa sekä ala- että ylärekisteriä yhtä aikaa. Uudet konkat saataneen haettua elektroniikkakaupasta ja juotettua vanhojen paikalle maanantai-tiistaina ensi viikolla. Wäiskissä pitäis taas olla soundit kohdallaan lepassa... sitä odotellessa..

Rock rock.. 

 

Viimeksi päivitetty (26.09.2008 23:36)

 
Mainospalkki