Etusivu Päävalikko Blogi TMS Blogi Valmistelut pulkassa.. Talkooväelle kiitos!

Valmistelut pulkassa.. Talkooväelle kiitos!

PKR 2009 lähestyy huimaa vauhtia. Ainakin tätä kirjoittaessa on sääennustekkin loistava.. Muutamia sadekuuroja, mutta pääasia on että on lämmintä.

Viime viikonlopun PKR talkoot sujuivat mallikkaasti. Pommisuojaklubille ja PKR-päälavalle vievä tie on nyt uudessa kuosissa. Sopii vaikka kuorma-autolla ajaa suoraan lavan taakse. Kääntämäänkin mahtuu.

Jampan komppania hoiti lavan kattamisen asiallisesti kuntoon. 

Sunnuntaina testattiin ja mitattiin PA-laitteita pommisuojaklubissa. Samalla selvisi että parissa ison PA:n subbarissa oli vikaa? Uudet subbarit saatiin Teron ja Sergon avustuksella paikalle. Vanhat menivät takaisin Sergon pajaan tutkittaviksi!  Pommisuojaklubin PA järjestelmä on jo kasassa ja vain soittimet sekä mikitykset puuttuvat enää.

Valmisteluita jatketaan tässä viikolla hiljakseen joka päivä, keskiviikkona on tarkoitus testata viimeisen kerran päälavan PA:ta koko settinä. 

TMS treenaa PKR settinsä keskiviikkona illalla. 

Torstaina rakennetaan lavasähköt ja kasataan mikserin teltta tavaroineen paikalleen. 

Perjantaina iltapäivästä aloitetaan PA:n rakentaminen ja tuodaan jo osa tavaroista lavalle. Tarkoitus on mm. testata ja säätää lavan monitorointi mahdollisimman hyväksi jo perjantaina. 

 

Lauantaina klo 14:00 järjestyksessään yhdeksäs Peräkorpirock jyrähtää käyntiin!

 

TMS soittaa settinsä joskus klo 1800 tienoilla, bändien lopullinen järjestyskin alkaa kohta olla selvillä!

 

 

Viimeksi päivitetty (04.08.2009 22:33)

 
Mainospalkki