TMS Blogi

Eppu tietokoneajassa / vika treenit

Uskomatonta mutta totta.. Rumpalimme Eppu siirtyi vihdoin 14.10.2008 tietokoneaikaan. Jamppa hommasi hänelle käytetyn kannettavan toshiban tietokoneen, johon asennettiin OpenSuSE 11.0 käyttöjärjestelmä. Nettiyhteys on järjestetty "mokkulallla"..  Ei tätä voi uskoa todeksi, että ihan Eppukin netissä :)

 

Joni sai tänään sähköpostissa Amerikasta viilatut Hammond asetukset XK3:een. Suuri kiitos kuuluu  Jim Alfredson nimiselle jazz hammondistille (bändi: organissimo), joka on nähnyt kovan vaivan saadakseen XK3:n kuulostamaan täysin omalta B3 urultaan. Hän on soittanut sekä aitoa B3:sta että XK3:sta leslie 122 kaapin läpi ja asetellut asetukset niin että XK3 on niin lähellä aitoa kuin mahdollista. Hänen tekemänsä "tonewheel" arvot siirrettiin XK3:een CF muistikortilla. Samalla otettiin muistikortin avulla backupit koko Jonin asetukisista uusine soundeineen. Jos tuota tarvii vaikka joskus palautella asetuksia :)

 

Tänään oli viimeiset koko bändin täsmätreenit ennen Wäiskin keikkaa.. aika kankeaa oli soitto paikoitellen, lupaa vissii hyvää keikkaa ajatellen :) Yhtyeellä on ollut tapana toimia hyvin keikalla, kun/jos vikat treenit ovat tökkineet !!! 

Toivomme kovasti ettei flunssavirus kaada Teroa ja Jamppaa sängyn pojalle perjantaiksi. Tänään laulettiin ääntä säästäen.. ja koitettiin ottaa muutenkin rauhallisesti.. 

Perjantaina sitten kaikki joukolla Wäiskiin !! Tästä ei bileet parane.

 

ROCK

 

 

Viimeksi päivitetty (15.10.2008 01:07)

 
Lisää artikkeleita...
Mainospalkki