ROKC levynjulkistus bileet 5.7.2008

ROKC levyn julkistusbileet pidetään lauantaina 5.7.2008 ravintola Duetossa, Nurmijärvellä alkaen klo 2000 vuoden 2004 Highway 25 levyn julkistuksen malliin. Paikalle odotetaan noin 150:tä vierasta. Viimeksi vuonna 2004 bileissä olikin todella hyvä tunnelma. Ravintola Duetossa on myös mahdollisuus ruokailuun alkuillan aikana keittiön ollessa avoinna. Ravintolaan mahtuu virallisesti n. 150 henkeä, sekä tämän lisäksi terassille (auki koko illan) mahtuu n. 40 henkeä. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

The Mieli Sairaalan painotuoretta kolmatta levyä "ROKC" saa ostaa myyntipisteestä paikanpäältä käteisellä 10€ kappalehintaan. HUOM ! Yleisön pyynnöstä on myyntipisteestä ostettavissa pitkästä aikaa myös virallisia The Mieli Sairaala T-paitoja (tällä kertaa mukana on myös naisten malleja). Varatkaa siis käteistä mukaan ostoksia varten.

ROKC levyn julkistuksen kunniaksi myös se aito oikea Jonin Hammond A101, jota levylläkin kuullaan on käytössä tällä keikalla!! Illan aloittaa yllätysesiintyjä toimien lämmittelybändinä. Tarjolla on myös muuta pientä väliohjelmaa kuten esim. arpajaiset The Mieli Sairaala erikoispalkintoineen sekä myös toinen yllätysesiintyjä.

Tapahtuman yhteyteen on vuoden 2004 tyyliin järjestetty bussikuljetus Helsingistä. Bussi lähtee  aikataulun mukaisesti tasan klo 1900 Mannerheimin patsaan vierestä ja ajaa siitä edelleen Mannerheimintietä kolmostielle pysähtyen muutamalla alla mainitulla pysäkillä ennen kehäkolmosen alitusta. Tämän jälkeen bussi ajaa pysähtymättä moottoritietä ravintola Duettoon. Bussi myös palaa Helsinkiin bileiden jälkeen käyttäen samaa reittiä, lähtö paluumatkalle tapahtuu joskus valomerkin jälkeen, viimeistään klo 0200.  Bussiin mahtuu n. 60 henkeä ja edestakaisen bussilipun hinta on 10€. Yhdensuuntaisia lippuja ei ole myynnissä.

Bussi pysähtyy ilman eri sopimusta ainakin seuraavilla pysäkeillä:

1. Toivolankadun risteys, Töölön kisahallin vieressä olevalla pysäkillä

2. Ruskeasuo, Teboilin vieressä olevalla pysäkillä

3. Kaivoksela, juuri ennen Kaivokselan ramppia olevalla pysäkillä  

 

Bussin tunnistat tekstistä "The Mieli Sairaala" / "Mieli Sairaala Kuljetus" :)

KUSKIN NUMERO: Late, 0405680845 !!! Soittakaa jos kysyttävää.. Aikataulua ei varmaankaan voi soittamalla muuttaa :)

 

Omalla autolla tai kyydillä saapuville ajo-ohje: Kolmostien liittymästä (13) kohti Nurmijärveä vanhan kolmostien ali, jonka jälkeen ensimmäisistä liikennevaloista SEO:n, autotarvikeliikkeen sekä maalikaupan kohdalta oikealle kääntyvälle Pekontielle. (tienviitoitus opastaa myös Pekontie oikealle) Ravintola löytyy heti SEO:n aseman takana oikealla puolella.  Parkkitilaa on noin 40:lle autolle.

 

Tulosta tästä itsellesi kutsu muistuttamaan bileistä !         

Kutsu ROKC bileisiin 5.7.2008 

Viimeksi päivitetty (09.07.2008 12:49)

 
Mainospalkki