Etusivu Päävalikko Blogi TMS Blogi Viimeiset treenit ennen Tallinnan keikkaa

Viimeiset treenit ennen Tallinnan keikkaa

Tiistaina oli viimeiset treenit ennen lähtöä perjantaina Tallinnaan. Koko setti soitettiin läpi kertaalleen. Hiiukan vaikeuksia tuotti rumpalille ne pirun puuttuvat pellit, jotka olivat FOD:n pojilla lainassa studiosessiossa. Soolokitaroimaan Tallinnaan lähtevä Markku Taipale hoiti tonttinsa loistavasti ja koko bändi oli tyytyväinen Markun lyhyellä varoitusajalla suorittamaan keikkasetin materiaaliin tutustumiseen. Ilman Markun panosta olisi Tallinnan keikka jäänyt TMS:ltä soittamatta bändin vakiokitaristi "proffan" Juha Laineen ollessa estyneenä.

Joni vaihtoi juuri ennen treenejä 145 keikkaleslieen vielä koemielessä uuden diskantti elementin varaston uumenistaan. Jostakin syystä tuo alkuperäinen elemetti kuulosti erityisesti ylärekisterillä soitettuna omituiselta? Vaihdetulla "vintage" elementillä soundi palasikin taas normaaliksi. Keikkalepastahan hajosi X-over, eli jakosuodion jokunen kuukausi sitten. Olisikohan se kuitenkin ollut syynä tuon alkuperäisen diskanttielementin kuolemiseen? Tai sitten diskanttielementtin hajoaminen puolestaan hajottikin jakosuotimen?  Niin tai näin, nyt on sekä jakosuodin että diskanttielementti uusittu, joten hyvin palvellut keikkalepa ei voisi olla enää valmiimpi tulevaan eestin matkaansa.

Uusia 100W teholle rakennettuja vastaavia elementtejä, joita mm. uusissa leslie kaapeissa käytetään on toki tilattavissa amerikoista. Ehkei se olisi huono idea pitää yhtä varastossa kaiken varalta. Toiseen 122 leslieen on jo vaihdettu täysin uudet tehtaan nykyelementit, tuo 122 on se yksilö jolla on soitettu mm. kaikki ROKC levyn "aidot" hammond osuudet studiolla.

Perjantaina lähtee TMS:n "ensimmäinen aalto" kohti eestilä klo 1130. Toinen aalto seuraa perästä klo 1730.. 

Vapise eesti, TMS on kohta siellä

 

 

 

Viimeksi päivitetty (10.12.2008 21:41)

 
Mainospalkki