Etusivu Päävalikko Blogi TMS Blogi Vorsasa!

Vorsasa!

Tänään on TMS:n ensiesiintyminen Forssassa. Ravintola Veturin yläkerta keikkapaikkana. Soittopaikka on varsin pieni ja matkaan lähdetäänkin lainarummuilla, sekä melko pienellä kalustolla.

Viime viikoilla saatiin kasaan kahdet TMS treenit, joissa mm. uusiakin biisejä taas saatiin eteenpäin.
Itseeni teki kovan vaikutuksen Teron Swans In Fly niminen kappale, joka toki vielä tässä vaiheessa on hiukan raakile.
Kappale saadaan varmaankin esiintymiskuntoon joskus kesän aikana. Viime tiistain treeneissä tosin Teron kurkku oli tulehtunut ja siksi uutta biisiä ei päästy kokeilemaan laulun kera :(

Kohta vapun jälkeen meillä onkin edessä taas treenikämpän muutto tuonne Pommisuojaklubille kesäkaudeksi. Toivotaan, että kevättulvat eivät ole liiaksi raiskanneet klubiamme.
Tarkoitus olis treenata kesäkausi klubilla ja äänittää kesällä joskus heinäkuussa siellä pohjia tulevia levyprojekteja ajatellen. Tällä kertaa äänityksissä otetaan taustaraidat talteen Aleses HD24XR diginauhurille, josta valitut taustaotot siirretään Jokirinne studion Rolandin työasemaan myöhemmin. Itselläni on ideana luoda neljäs levykokonaisuus niin, että siinä on suurin osa uusia studiobiisejä muutaman live raidan lisäksi. Uutta tulevissa äänityssessioissa on myös se, että bändin kuudes jäsen, äänimiehemme Juha Aalto on mukana ja hoitaa mm. mikitystä sekä itse äänitystä ja sen valvontaa.

Illaksi Vorsaan! :)


  
Mainospalkki