Etusivu Päävalikko Blogi

Jotakin sentään..

Joo, menipä pitkään että saatiin bändi treenikämpälle, oli aina  jotakin estettä. Töistä sairauksiin :)

No, kesällä on tiedossa muutama keikka ja Pelmuutuksen keikkakin vedettiin 23.5.2015 ns. soundcheck bändinä ekana.

Outoja kameramiehiä on näkynyt maisemissa tässä edellisenä viikonloppuna, Noose in my Neck biisin videokuvausten merkeissä.

Bändin "kolmas tuleminen" Räyskälässä tapahtuu heinäkuussa, toisessa kitarassa on tällöin Jampan tilalla Markku, Jampan ollessa kesälomamatkallan!

TMS on soittanut Räyskälässä 2005, 2010 ja nyt siis soittaa kolmannen kerran 2015!

Peräkorpirokissa tietysti vedetään setti, vähän niinkuin house bändinä!

Elokuussa Peräkorpirockin jälkeen on muutama yksityistilaisuus, joissa varmasti jotakin soitellaan.. olispa syksyllä joku oikea rahakeikkakin!

Se kesä menee aina niin pirun äkkiä!

 

 

Viimeksi päivitetty (28.05.2015 09:08)

 

Siinä se, vol.4

Tulipas se neljäskin levy tehtyä! Pari vuotta siinä meni turatessa, mutta vuodenvaihteessa 2013-2014 saatiin sovittua studioaikaa Pulu Studioon yksi viikonloppu.

Ennen studioajan sopimista oli Janne Jokelainen käynyt treeneissä jammailemassa ja soittanut parilla keikallakin Juhan kanssa ja tilalla, mikäli Juha oli estynyt.

Konsensuksen vallitessa nimettiin Janne toiseen kitaraan Juhan jäädessä bändissä "emeritus Guitar Professoriksi" :)

Studioon marssittiin helmikuussa. Tarkoituksena äänittää yksi biisi kokonaan valmiiksi studiossa ja saada muihin biiseihin sopivat rumpupohjat.

Viimeksi päivitetty (02.06.2014 09:28)

Lue lisää...

 

Hyvää uutta vuotta 2013

Hyvää alkanutta vuotta 2013!

Bändimme täytti tammikuun alussa 10 vuotta. Näin se aika viilettää!

Aloitimme 10 vuotis "juhlakiertueen" Lohjalta Karstu Winter Rockista.

Mukana bändin viimeaikaisissa treeneissä ja keikalla Lohjalla nähtiin kolmannessa kitarassa Janne Jokelainen.

Lisää keikkoja juhlavuodelle on tarkoitus saada kalenteriin..

 

 

 

 

Treeniä ja uusi vuosi..

Saatiin vuoden ensimmäiset treenit kasaan koko bändin voimalla, samalla sovittiin jatkon osalta hiukan pelisääntöjä tulevaisuutta ajatellen. Uusia biisejä hiottiin edelleen, saatiinkin uusi biisi "Lazy Joe" aika kivaan malliin, tässä biisissä soi säveltäjä Jampan pyynnöstä Moog!

Keikkoja olis tarkoitus saada lisää, ja uuden levyn pohjiakin äänitellä, kunhan sopiva mesta saadaan aikaan.

Tällä hetkellä keikkakalenterissa on vain maaliskuun Pelmun Pelmuutus 2011 juhla Klaukkalassa, ja sitten Peräkorpirock 2011 Elokuulla. Varmasti muita keikkojakin soitellaan, valloittamatta on mm. järvenpää ja sen ympäristö.


Hyvää alkanutta vuotta kaikille! 

Syksyn ankeuttako? No ei!

Syksy on tullut ja kesän festarit ovat siirtyneet historiaan ja muistohin! Bändin soittotreenitkin siirtyivät pommisuojaklubin suojista hiukan lämpimämpään tallitilaan.

Bändi on harjoitellut sekä uutta materiaalia, että yhtä tulevaisuuden projektia varten. Tästä projektista lisätietoja tulevaisuudessa.

Omalla kohdalla on kiireitä riittänyt muuallakin kuin musiikin parissa. On mm. tehty remonttia mökillä ja töissäkin on ollut vilkasta. Viikoittainen soittaminen bändin kanssa on kuitenkin tärkeä tapa rentoutua.

 

 

Peräkorpirock 2010 takana.. huh

Näin se on, taas on elokuun ponnistelut takana ja Peräkorpirorck 2010 on saatu pakettiin. Juhla rockin järjestelyihin menikin ainakin viikko allekirjoittaneen lomasta. Mutta kivaa oli!

TMS soitti Peräkorvessa tarkoituksella setin jossa oli pääasiassa uusia biisejä, jopa niin uusia että niitä oli harjoiteltu vain muutama kerta ja tokihan se hiukan yhdessä biisissä näkykin sekoiluna. Mutta uusia biisejä on aina testattava livenä ja katsottava yleisön reaktioita.

Keikka meni nauhurille, joten syksyn kuluessa varmaankin saadaan otteita sekä heinäkuun räyskälän että peräkorpirickin osalta nettiin ladattavaksi.

Nyt parin kuukauden aikana TMS keskittyy taustanauhojen nauhoittamiseen klubilla. Itselläni on vielä kaksi päivää lomaa, jota kyllä aion käyttää täysin johonkin muuhun kuin musiikkiin :)
 
Lisää artikkeleita...
Mainospalkki